Gelişmeler

2024 EKPSS Sonuçları Açıklandı: Sonuçlar Nasıl Öğrenilir?

2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları, bugün itibarıyla ÖSYM tarafından açıklandı.

EKPSS sonuçları açıklandı duyurusu için gözler ÖSYM'den gelecek açıklamalara çevrildi. Ortaöğretim grubunda 72 bin 67 aday, lisans grubunda 22 bin 95 aday, ön lisans grubunda 20 bin adayın katılımda bulunduğu Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı 28 Nisan yapılmıştı. Türkiye genelinde yapılan sınavlara katılım sağlayan öğrenciler ve velileri, "EKPSS sınav sonuçları açıklandı mı, bugün açıklanır mı" sorularına yanıt arıyor. Sonuçlar 23 Mayıs Perşembe günü (bugün) sonuc.osym.gov.tr adresinde ilan edilecek. Peki, 2024 EKPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? İşte ÖSYM ekranı ile sürece dair tüm detaylar…

EKPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

EKPSS sonuçları, ÖSYM internet sitesinde yer alan bilgilere göre 23 Mayıs 2024 Perşembe günü (bugün) açıklanacak. Bu sonuçların öncesinde adaylar, 06-21 Mayıs tarihlerinde kura başvurularını gerçekleştirmişti. Kura çekilişi ise Haziran ayında tamamlanacak.

KPSS SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Adaylar, sonuçlara ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.

Yağmur Kılıç
Yağmur Kılıç [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar