Gelişmeler

2024 YKS Deneme Sınavı Sonuçları Açıklandı!

MEB tarafından düzenlenen "YKS'ye Doğru 2024" online deneme sınavı sonuçları 29 Mayıs tarihinde saat 10:00'da açıklanacak.

MEB'in 2024 YKS oturumları öncesi düzenlediği online deneme sınavları başarıyla tamamlandı. 

"YKS'ye Doğru 2024" adıyla yapılan deneme sınavında sorular, alan uzmanları tarafından YKS'nin kapsam bütünlüğü ve soru çeşitliliğine uygun şekilde hazırlandı. Öğrenciler şimdi deneme sınavı sonuçlarını merakla bekliyor.

DENEME SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Deneme sınavı sonuçları 29 Mayıs'ta açıklanacak. Öğrenciler, sonuçlarını ve sıralamalarını bu tarihte öğrenebilecekler. Sonuçlar yarın, sabah saat 10'da MEB'in "ogmmateryal.eba" adresinden açıklanacak. Sınava giren adaylar e-Devlet üzerinden giriş yaparak sonuçlarını görüntüleyebilecek.

SORU ÇÖZÜMLERİ DE YAYINLANACAK

Ayrıca, soru çözümleri ve rehberlik yayınları Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün YouTube sayfasında yayımlanacak.MEB tarafından gerçekleştirilen çevrim içi deneme sınavları, öğrencilerin gerçek sınav öncesinde kendilerini değerlendirme fırsatı bulmalarını sağladı. Sınavlar, YKS'nin üç ana testi olan TYT, AYT ve YDT'den oluştu. Her test, YKS'nin kapsam ve formatına uygun olarak hazırlandı.

Sena Kaya
Sena Kaya [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar