Gelişmeler

Buca Belediyesi Üretici Kadın Pazarı, Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Ürünlerle Vatandaşları Buluşturuyor

Buca Belediyesi Üretici Kadın Pazarı, Doğancılar, Kaynaklar, Belenbaşı, Kırklar, 29 Ekim ve Karacaağaç mahallelerinde üretim yapan kadınların ekonomisine katkı sağlıyor.

Buca’da hediyelik eşyadan gıdaya birçok ürünün yer aldığı Üretici Kadın Pazarı vatandaşlardan ilgi görüyor. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Üreticiyle tüketiciyi buluşturan bu pazarda kaliteli ürünleri uygun fiyata bulabilirsiniz” dedi.

Buca Belediyesi Üretici Kadın Pazarı, köyler bölgesi olan Doğancılar, Kaynaklar, Belenbaşı, Kırklar, 29 Ekim ve Karacaağaç mahallelerinde üretim yapan kadınların ekonomisine katkıda bulunuyor.  El işi ürünlerin yanı sıra birbirinden lezzetli gıda ürünlerinin de yer aldığı pazarda tüketicilerin de yüzü gülüyor.

AYDA 2 KEZ KURULUYOR

Pazarın, Buca Belediyesi’nin ana hizmet binasının karşısındaki park alanında ayda 2 kez kurulduğunu belirten Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Üreticiyle tüketiciyi buluşturan bu pazarda kaliteli ürünleri uygun fiyata bulabilirsiniz. Tezgâhlarda salçadan turşuya, tarhanadan tahin pekmeze el işine kadar pek çok ürün sizleri bekliyor” diye konuştu.

Yağmur Kılıç
Yağmur Kılıç [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar