Gelişmeler

Seferihisar'da Emekçi Bayramı! Belediye Personeli Maaşlarında %85 Zam Müjdesi!

Seferihisar Belediyesi, tüm çalışanlarına toplamda %85'e varan zam yaparak emekçi bayramını coşkuyla kutladı.

Seferihisar Belediyesi, tüm çalışanlarına müjdeli haberi verdi! DİSK/Genel-İş, Tüm-Bel Sen ve Belediye-İş Sendikaları ile imzalanan Toplu İş Sözleşmesi ile belediye iştirakine bağlı 504 işçi, 28 kadrolu işçi ve 122 memurun maaşlarında toplamda %85 zam yapıldı.

Seferihisar Belediyesi Düğün Salonu'nda coşkuyla kutlanan imza törenine Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcısı Nuriye Hepterlikçi, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Rahmi Tezel Çınar, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Tüm-Bel Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Cevdet Keleş, Belediye İş İzmir 2 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Turan Dündar, Seferihisar Belediyesi Meclis Üyesi adayları ve belediye personelleri katıldı.

Başkan Yetişkin: "Zam Artışlarında Metropol İle Yarışıyoruz"

Törende konuşan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, "Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca emeğiniz için minnettarım. 2019'da göreve geldiğimde maaşlarınızı gecikmeden ödeyeceğime ve zam artışlarında metropol ilçelerle yarışacağımıza söz vermiştim. Bugün o sözümü yerine getirmenin gururunu yaşıyorum" dedi.

Seferihisar Belediyesi, tüm çalışanlarına toplamda %85'e varan zam yaparak emekçi bayramını coşkuyla kutladı.

"Soframız Genişlemeye Devam Edecek"

Başkan Yetişkin, "Gecenin köründe bile görevinizi yerine getiren, yaz kış demeden çalışan sizlere saygım sonsuz. Sizi görmezden gelip değersiz göstermeye çalışanlara kulak asmayın. Sizden ve Allah'tan razıyım. 5 yıl önce 600 kişiydik, bugün 800 kişilik bir aile olduk. Soframız genişlemeye devam edecek. Seferihisar için daha yapacak çok işimiz var. 5 yıl daha sizlerle beraber yürümek istiyorum. Güvenim tam, hep beraber kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Coşkulu Bayram Kutlaması

Bayram havasında geçen törende işçiler "Birleşe Birleşe Kazanacağız", "İnadına Sendika, İnadına DİSK" ve "En Büyük Başkan Bizim Başkan" sloganları atarak sevinçlerini dile getirdiler.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar