Gelişmeler

15 Temmuz: Milletimiz Demokrasiye Sahip Çıkarak Hain Darbe Girişimini Bastırdı!

15 Temmuz 2016 gecesi, hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türk milleti, kahramanca direniş göstererek demokrasiye olan bağlılığını tüm dünyaya ilan etti.

15 Temmuz 2016 gecesi Türk milleti hem korkunç bir kabusa hem de büyük bir zafere tanıklık etti.

Devlet içindeki paralel yapılanmanın neticesi olarak karşımıza çıkan FETÖ kaynaklı hain darbe girişimi, milletimizin tüm dünyaya örnek olacak şekilde demokrasiye sahip çıkması ile bertaraf edildi.
Halkımız, demokrasiye, iç huzura ve hukuk devletine sahip çıkmanın tarihte eşine ender rastlanan bir örneğini canı pahasına sergileyerek o karanlık geceyi aydınlattı.

İnanıyorum ki bu ülke, milleti, tüm kurum ve kuruluşları ile her fırsatta demokrasimizi savunmaya, onun daha güçlü ve kalıcı olması adına aralıksız çalışmaya, gelecek nesillere refah içinde, huzurlu, güçlü bir ülke bırakma gayesiyle devam edecektir.

Bu vesileyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor; canını siper eden vatandaşlarımız başta olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı için mücadele eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum.
 

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar