Gelişmeler

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun: MÜSİAD İzmir Başkanı'ndan Özel Mesaj

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Temur, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin önemini vurgulayarak, bu özel günün kutlu olduğunu belirtti.

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur, " Kahraman ecdadımızın vatan toprakları uğruna "Ya istiklâl ya izmihlâl" diyerek tarihe nakşettiği 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun.

30 Ağustos 1922, milletimizin şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı emsalsiz bir kahramanlık destanıdır. Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümünde, millet olarak hep birlikte kenetlenerek, bu günü kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

TARİHİN DÖNÜM NOKTASI

Tarihimizin en önemli dönüm noktası ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.

Bu anlamlı gün vesilesiyle büyüyen ve zenginleşen ülkemizin tarih içindeki hak ettiği yeri bulması için değer üreten iş dünyamız adına, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu zaferin mimarı olan şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz.”

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar