Gelişmeler

Adana ve Kayseri'de 4.1 ve 4.0 büyüklüğünde deprem

18 Ocak 2024 tarihinde saat 09.05'te Adana'nın Aladağ ilçesinde 4.1 büyüklüğünde, Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde ise 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden yapılan açıklamaya göre deprem saat 09.05 te merkez üssü Adana’nın Aladağ ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyururken Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD)’dan yapılan açıklamaya göre deprem saat 09.05’ te merkez üssü Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu

Deprem göre Karadeniz bölgesinde korkuya neden olurken herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi.

"KANDİLLİ’DEN DEPREM AÇIKLAMASI"

Adana’da meydana deprem sonrası, Kandilli, açıklamada bulundu. Kandilli, açıklamasında, Adana’da meydana geldiğini duyurdu. Kandilli ise depremin büyüklüğü 4.1 olarak ölçerken depremin ise yerin 1.3 kilometre derinliğinde yaşandığını duyurdu.

AFAD’DAN DEPREM AÇIKLAMASI

Kayseri’de meydana gelen deprem sonrası AFAD, açıklamada bulundu. AFAD, açıklamasında depremin Kayserinin Yahyalı ilçesinde meydana geldiğini duyurdu. AFAD ise depremin büyüklüğü 4.0 olarak ölçerken depremin ise yerin 18.98 kilometre derinliğinde yaşandığını duyurdu.

Yağmur Kılıç
Yağmur Kılıç [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar