Gelişmeler

Başkan Mithat, Deprem bölgesi Osmaniye'de

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin: 'Yaraları birlikte saracağız'

Türkiye’nin 11 ilini vuran deprem felaketi nedeniyle ilk günden bu yana personelimiz ile bölgede çalışma yürüten, 16 Şubat’ta da Hatay’a giderek, bir nebze de olsun yaraları sarmayı hedefleyen Belediye Başkanı Mithat Tekin bugün de Osmaniye’ye gitti.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin kendisine eşlik eden 27. Dönem CHP Milletvekili Adayı Sefer İpekli ve Belediye Meclis Üyeleri Cevdet Sardık, Özkan Altun, Sultan İpekli Aksoy ilk olarak Osmaniye’deki buluşma noktasında, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve CHP ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. 

Kentte afetten etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için ilk günden itibaren sahada olan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve belediyemizin ekiplerinin yaptıkları çalışmaları yerinde görüp, depremzede vatandaşlarımızı ziyaret eden Belediye Başkanımız Mithat Tekin, gün boyunca ziyaretlerine devam etti. Bu kapsamda Kadirli ilçesindeki çadır kenti de ziyaret eden Başkanımız, burada vatandaşlarla konuşup, ihtiyaçlarını sordu.

BAŞKANIMIZ MİTHAT TEKİN: YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Afetten etkilenen önemli noktalardan olan Osmaniye’de bir nebze de olsun yaraları sarmak için bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Mithat Tekin, “Hatay’dan sonra Osmaniye’de ve güzel ilçesi Kadirli’de incelemelerde bulunduk. Tablo her geçen gün daha da ağırlaşıyor. İnsanlar, umutsuzluğa kapılmış durumda. Torbalı Belediyesi ekipleri insani yardım anlamında burada önemli bir mesai harcıyor. Bir ekibimiz daha bu gece yola çıktı. Yaraları, dayanışma ile saracağımıza inanıyoruz. Bugün önemli tespitlerde bulunduk. Çalışmalarımız bu tespitler doğrultusunda planlayarak bölge halkına yaralarına derman olmak istiyoruz” dedi.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar