Gelişmeler

Çeşme'de Selda Bağcan Konseriyle 23 Nisan Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye'nin farklı şehirlerinde olduğu gibi Çeşme'de de coşkuyla kutlandı.

Kutlamalara yüzbinlerce kişi katıldı. Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreniyle başladı ve Çeşme Amfi Tiyatro'da devam etti.

Çeşme Belediyesi Çocuk Korosu, şarkı söyleyerek etkinliğe renk kattı. Çeşme Belediyesi Masal Evi'nin öğrencileri de şenlikte günün anlam ve önemine uygun gösteriler yaptı. Çocuklar, kutlamalar kapsamında popcorn, pamuk helva ve dondurma ikramıyla doyasıya eğlendiler.

Kutlamaların en önemli etkinliği ise Musa Göçmen Senfoni Orkestrası eşliğinde gerçekleşen Selda Bağcan konseriydi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki konsere yüzlerce kişi katıldı. Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Selda Bağcan, 'Yalan Dünya', 'Yaz Gazeteci Yaz', 'Tatlı Dillim' gibi unutulmaz parçalarını seslendirdi ve yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Selda Bağcan'ın Çeşme'de ağırlanmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi ve ulusal egemenliğin 103. yılında böyle bir etkinliğin yapılmasının anlamlı olduğunu belirtti. Başkan Oran ayrıca, İzmir'in dağlarında çiçeklerin açmaya başladığını ve gümgür gümbür bir baharın geldiğini ifade etti.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar