Gelişmeler

Sevgililer Günü'nde Yaptırdığı Dövmeyi Ayrılığın Acısına Dayanamayıp Sildirdi

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiklerinin ismini dövme yaptıran bazı kişiler, ilişkileri sona erdikten sonra pişmanlık yaşıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiklerinin ismini dövme yaptıran bazı kişiler, ilişkileri sona erdikten sonra dövmelerden kurtulmak için kuaförlerin yolunu tutuyor. 20 yaşındaki Hasan Tektaş da bu kişilerden biri. Kız arkadaşı Melek'in ismini koluna "Meleğim" yazdıran Tektaş, bir ay önce ayrıldığı sevgilisi için yaptırdığı dövmeyi 14 Şubat'ta sildirdi.

"Hiç Umut Kalmayınca Sildirme Kararı Aldım"

Ayrılığın ardından dövmesini sildirmeye karar veren Tektaş, "Kız arkadaşımdan ayrıldım. Gitmeyecek dediğim insan gitti. 1 aydır ayrıyız, hiç umut kalmayınca sildirme kararı aldım. Üzülüyorum, gitti. Gitmeyecek dedim o da gitti. Sildirirken çok acıyor ama onun gidişi daha çok acıttı" dedi.

"Biz de Silerken Üzülüyoruz"

Dövme silme işlemini yapan kuaför Ercan Ocaklı da bu duruma üzüldüklerini söyledi. Ocaklı, "Bugün insanların sevinmesi gerekirken bazı kişiler üzgün. Sevdikleri kızların isimlerini dövme yaptıran kişiler bugün gelip o dövmeleri sildiriyor. Biz de silerken üzülüyoruz. Sildirmenin yanındaki acı, sevdiğin insanın gitmesinin yanında hiç can acıtmıyor. İnsanlara 'hayat sevdikçe güzel' mesajını vermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yağmur Kılıç
Yağmur Kılıç [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar