Gelişmeler

TTK İşçi Alımı Canlı Yayın: Zonguldak'taki Kura Çekimi Resmi Youtube Hesabından İzlenebilir

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) bünyesinde gerçekleştirilen 2000 pano-ayak üretim işçiliği için başvurular sona erdi.

TTK bünyesinde üç farklı ilde gerçekleştirilecek olan 2000 Pano-ayak üretim işçiliği için başvurular geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Zonguldak, Karabük, ve Bartın'da gerçekleştirilecek olan işçi alımları için kura çekiliş tarihleri ve canlı yayın bilgileri ve aday listesi ve numaraları açıklandı. Bugün ilk kura çekimi Zonguldak için yapılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafınfdan başlatılan kura çekiminde artık sona yaklaşıldı. Peki TTK 1.500 işçi alımı kura çekiliş sonuçları açıklandı mı, asil ve yedek liste ne zaman duyurulacak?

TTK İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA, NASIL CANLI İZLENİR?

TTK Zonguldak 1.500 işçi alımı kura çekimi 14:00 itibariyle başladı. Bakan Vedat Işıkhan ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın katılımı ile başlayan kura çekimi halen devam ediyor. İlk 20 adayın kura çekimini bakanlar gerçekleştirdi. Kura çekilişi tamamlandıktan sonra TTK'nın resmi sitesi üzerinden asil ve yedek listenin açıklanması bekleniyor. 

Zonguldak Site (Bahçelievler) Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kura çekimi Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı resmi Youtube hesabından canlı olarak yayımlanacak.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar