Gelişmeler

Çeşme Halk Ekmek Fırını Yenilendi, Yerli Buğdayla Üretim Arttı

Çeşme Halk Ekmek Fırını, son teknolojiyle yenilenen makine parkı sayesinde günde 6 bin ekmek üretiyor.

Çeştur bünyesinde faaliyet gösteren Çeşme Halk Ekmek Fırını, son teknoloji ile yenilenen makine ağı sayesinde tam kapasite çalışarak günde 6 bin ekmek üretimi gerçekleştiriyor. Kendi tarlalarımızda özenle yetiştirdiğimiz, yerli ve doğal buğdaylarımızla ürettiğimiz ekmeklerimiz, hem sofralara sağlık hem de Çeşme’nin bereketini getiriyor. Çeşme Halk Ekmek Fırınımız geleneksel lezzetlerimizden karafırın, karakılçık, çavdar, ekşi maya köy ekmeği, tuzsuz buğday ekmeği ve yöreye özgü karakılçık Çeşme gevreği gibi sağlıklı ve doğal ekmek çeşitleri ile sofralara lezzet katıyor. 10 ekmek büfesi, 2 Çeştur kafe ve bir fırın olmak üzere toplamda 13 farklı noktada satışa sunulan bu sağlıklı, kaliteli ve lezzetli ekmekler, vatandaşın kolayca erişebilmesi için 210 gram ekmeği sadece 5 TL’ye sunuluyor. Çeşme Halk Ekmek, sofralara doğallığı ve kaliteyi getirmeye devam ediyor.

Çeşme Halk Ekmek Fırını, son teknolojiyle yenilenen makine parkı sayesinde günde 6 bin ekmek üretiyor.

Vatandaşın sağlıklı, güvenli, kaliteli ekmeğe kolayca ulaşabilmesi için yenilenen fırın ile tam kapasite üretime devam ettiklerini belirten Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Hem yerel üretimi destekliyor hem de uygun fiyat politikamızla halkımızın yanında olmaya, sofralarınıza lezzet ve sağlık katmaya devam ediyoruz” dedi.

Çeşme Halk Ekmek Fırını, son teknolojiyle yenilenen makine parkı sayesinde günde 6 bin ekmek üretiyor.

Kevser Yıldırım
Kevser Yıldırım [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar