Gelişmeler

Pençe-Kilit Harekatında Şehit Düşen Kahramanlarımıza Belediye Başkanı Uğur Demirezen'den Başsağlığı Mesajı

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen kahraman evlatlarımıza ve ailelerine başsağlığı mesajı yayımladı.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi'nde şehit düşen kahraman evlatlarımız için bir başsağlığı mesajı yayımlayarak, acı haberi duyurdu. Başkan Demirezen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Cenab-ı Allah'tan Rahmet, kıymetli ailelerine ve silah arkadaşlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Bu zor zamanlarda, yüce milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğimize inanıyorum."

Ayrıca, Belediyenin tarafından düzenlenecek olan tüm programların iptal edildiği bilgisini paylaşan Başkan Demirezen, bu süreçte toplumun dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı. İptal edilen programlar arasında yer alan etkinliklerin ilerleyen günlerde yapılacağı tarihlerle ilgili bilgilendirmelerin ise ilerleyen zamanlarda yapılacağını belirtti.

Onurcan Kurtay
Onurcan Kurtay [email protected]
Yorum yapmak için tıklayınız 0
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Yorumlar